Verbouw Bosrand 2, Buren (Ameland)

Opdrachtgever:

fam. W. Hellema

Aannemer:

Bouwbedrijf Hekstra

Van Wyger en Fotine hebben wij de opdracht gekregen om de vakantiewoning, die voorheen van Wyger zijn vader was, te verbouwen tot een woning die weer jaren de toekomst in kan en geschikt om te verhuren. Uiteraard gaat de familie Hellema hier ook zelf gebruik van maken. Voordat de plannen op papier kwamen mochten wij met ons gezin ook een week logeren op deze plek. Wat een unieke locatie. Vlak bij het strand, beschut voor de meest barre weersomstandigheden, een plek met een rijke historie.
Deze opdracht noemen wij een 'Refit' van een woning. Net als in de scheepsbouw is het huis compleet gestript, uitgebreid, en intensief verbouwd. Samen met Rie-Anne Faber van Favoriet Interieur en Stylen en Bouwbedrijf Hekstra, hebben we er een geweldig mooie en luxe 8-persoons vankantiehuis van gemaakt. Voorzien van alle denkbare luxe.
behoudens de kelder/fundering en enkele buitenmuren is alles flink uitgebreid en intensief verbouwd. Een woning die weer helemaal bij de tijd is en weer ingenesteld in het prachtige duinenlandschap van Ameland.