Over Arjen van der Schaaf

Bureau PUUR staat onder leiding van de Friese architect Arjen van der Schaaf. Na de HTS heeft hij gestudeerd aan de Academie van Bouwkunst in Groningen. Hij heeft zijn architectentitel behaald en is sindsdien geregistreerd in het architectenregister.
Arjen van der Schaaf heeft meer dan 20 jaar werkervaring in diverse projecten. Zijn loopbaan startte bij architectenbureau Abel Eisma Glas te Leeuwarden, waar hij 12 jaar aan werkervaring heeft opgedaan, als zelfstandig werkend architect en als mede eigenaar. In 2008 heeft Arjen Architecten Bureau PUUR opgericht, met als doel om zijn eigen visie op architectuur nog beter te kunnen uitdragen.

Hij heeft in zijn loopbaan als architect met veel plezier gewerkt aan uiteenlopende projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw, stedenbouw en interieur. Deze projecten variëren van kleinschalige woonvormen tot grote zorgcomplexen. Een deel van de gerealiseerde projecten is terug te vinden op deze website.

Als ondernemer weet hij als geen ander dat het bewaken van het budget en het goed aansturen van onderaannemers erg belangrijk is voor zijn opdrachtgevers. Complexe programma’s van eisen, strakke budgetten, uitdagende stedenbouwkundige randvoorwaarden, gevoelige dorpsinbreidingen of binnenstedelijke locaties ziet hij als een uitdaging voor een passend ontwerp. Daarbij spelen de wensen van de opdrachtgever en eindgebruiker altijd een centrale rol. Arjen van der Schaaf is een architect in hart en nieren, met een duidelijke visie en veel kennis van alles wat bij een bouwproject komt kijken!